Apelacija: DOC Valpolicella
Vrsta groždja: Corvina Veronese 40%, Rondinella 45%, Molinara 15%
Alkohol: 12%
Temperatura serviranja: 18-20 °C
Živahne rubin crvene boje i prijatnog mirisa, ostavlja upečatljivu svežinu na nepcima. Kombinacijom sorti Corvina, Rondinella i Molinara, proizvodi se odlično vino koje se pije mlado. Vinifikacija u inox tankovima.
Apelacija: DOC Valpolicella
Vrsta groždja: Corvina Veronese 15%, Corvinone 40%, Rondinella 40%, Molinara 5%
Alkohol: 13,5%
Temperatura serviranja: 18-20 °C
Punog tela, jak i robustan, sa svim karakteristikama “Ripasso” tehnike, gde vino prolazi kroz Amarone i Recioto talog. Vinifikacija u inox tankovima. Sazrevanje: 2 godine u francuskim hrastovim buradima od 10 hektolitara. Intenzivne rubin crvene boje, sa ukusom crvenog voća i vanile. Toplo i glatko na nepcima, dobro izbalansirano, zaokruženih tanina.
Apelacija: DOCG Valpolicella
Vrsta groždja: Corvina Veronese 15%, Corvinone 40%, Rondinella 40%, Molinara 5%
Alkohol: 15,5%
Temperatura serviranja: 18-20 °C
Proizveden od četiri Valpolicella sorte odgajane na visokim padinama, Firmus se proizvodi isključivo od najzrelijih odabranih grozdova. Grožđe se smešta direktno na police postavljene na otvorenoj strani zgrade, gde ga prirodno suše hladni jesenji i zimski vetrovi do narednog Februara. Vinifikacija u inox tankovima. Sazrevanje: 3 godine u francuskim i slavonskim buradima od 10 i 20 hektolitara. Klasične je rubin crvene boje, beskrajno istrajan, energičnog ukusa trešnje i šljive. Dobro vino za dobar obrok, posebno uz pečeno meso i stari sir
Apelacija: DOCG Valpolicella
Vrsta groždja: Corvina Veronese 15%, Corvinone 40%, Rondinella 40%, Molinara 5%
Alkohol: 16%
Temperatura serviranja: 18-20 °C
Proizveden od četiri Valpolicella sorte odgajane na visokim padinama, Amarone Riserva se proizvodi isključivo od najzrelijih odabranih grozdova. Grožđe se smešta direktno na police postavljene na otvorenoj strani zgrade, gde ga prirodno suše hladni jesenji i zimski vetrovi do narednog Februara. Proizvodi se u ograničenom broju i samo u određenim godinama i predstavlja rezultat pažljivog odabira grozdova, dugotrajnog sušenja i procesa u francuskim i američkim hrastovim barik buradima oko 48 meseci. Finalno dugotrajno sazrevanje odvija se u boci. Izuzetno vino za izuzetne prilike. Duboke rubin crvene boje, toplo, suvo i zrelo na nosu, intenzivno i izuzetno prefinjeno. Ukus je kompleksan, gladak, punog tela, sa dosta nota trešnje i šljive. Do sada je proizveden samo u 2010. godini, u ograničenom broju od 2000 boca. Svaka boca je ekskluzivna i posebno numerisana.